Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Atšilimas balkono grindų Penoplex

Atšilimas balkono grindų Penoplex

Technologijos darbo

Šilumos izoliacija lodžija daroma prielaida, jos iš anksto-įstiklintas su įtraukimo į dėl to sąnarių. Mes manome, kad išsamiai termiškai izoliacinės medžiagos apdailos pagrindinius paviršius veiksmus. Akivaizdu, kad pirmasis etapas Šiame darbe bus baigti visų svetimkūnių ir sienų srityse išsilaisvinimą - nuo montavimo "elementus" (sraigtai, kabliai ir panašūs dirbiniai) įvairovė.

Atšilimas balkono grindų Penoplex

Etapai išorės izoliacija

Jų pačių rankose lauko darbų ypatumai yra už kopėčios, pastoliai naudojimo poreikis - tik buto, esančio pirmame aukšte iki antruoju atveju. Išorės izoliacinės balkonai Penoplex galima suskirstyti į tris etapus - preparatas, izoliacijos, apdailos.

Atšilimas balkono grindų Penoplex

Penoplex. Darbų technologija atšilimo lodžijomis

  1. Izoliacijai sienų, lubų ir grindų su savo rankas naudojant ekstruzinio polistireno (putų) Penoplex. Sukibimas Penoplex lengvas lentos gaminamos su putų ir papildomas tvirtinimas atliekamas naudojant disko kaiščiai. Kaiščiai izoliacijai Penoplex būna įvairių dydžių. Jie atrenkami priklausomai nuo izoliacijos Penoplex ir sienų medžiagų storio. Gaukite patarimų apie jų pasirinkimas gali būti bet aparatūros parduotuvė, komponentų pardavimas.
    Atšilimas balkono grindų Penoplex

    Privalumai izoliacija



  1. Žemas šilumos laidumas. Tai pagrindinis rodiklis, kuris yra verta atkreipti dėmesį į renkantis izoliacija. Tai lemia šilumos laidumo medžiagos, reikalingą palaikyti norimą temperatūrą lygį patalpoje kiekį, todėl į sąnaudas sumą už remontą.
  2. atsparumas drėgmei. Su drėgmės prasiskverbimo į izoliacija izoliacinės savybės pastarasis yra gerokai sumažintas. Medžiaga yra visiškai neperduoda drėgmę ir garai, pašalinant kondensacijos.
  3. Aukštos stipris gniuždant. Šilumos izoliacinių medžiagų, ant grindų, šis skaičius yra ypač svarbus, nes grindys yra nuolat spaudžiami.
  4. Ilgaamžiškumą. Tarnavimo laikas - iki 50 metų! Per šį laikotarpį, medžiaga nepraranda savo savybių ir nėra deformuotas.
  5. Ekologiškas. Medžiaga nėra formaldehido, šlako, suodžius, dulkių ir baudas; per jo gamybai netaikoma freono.
  6. Lengvas montavimas. Izoliacija gali būti klojama ant jų pačių, taupyti už kitų stadijų remontui, pavyzdžiui, apdailos darbai biudžetą.

Trūkumas Penoplex paprastai vadinama jo degumo, bet šildytuvo išdėstymas, pavyzdžiui, pagal lygintuvu, tai medžiagos savybė negali į tai atsižvelgti.

Atšilimas balkono grindų Penoplex

Pasirengimas darbui

Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti - valyti grindų paviršių. Balkonų plokštės dažnai yra įtrūkimų ir lūžis kraštų, be to, dažnai ji turi nelygaus paviršiaus. Geriausia išeitis - padaryti lygų rezultatą. Prieš priimdama sprendimą dėl tokio darbo gamybos, būtinai pasitarkite su subjekto, atsakingo už namo eksploatavimo. Galbūt dėl ​​saugumo priežasčių, tai nėra būtina našta plokštelė.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.