Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Durų montavimas su savo rankas instrukcija

Durų montavimas su savo rankas vadovas

1 žingsnis.

durų montavimas prasideda išpakavimas įsigytą komplektas duris ir durų rėmo. Tai turėtų būti daroma labai atsargiai, nes ji dažnai yra šiuo durų etape gauna pirmąjį žalos. Atidarius pakuotę su peiliu, kartais paliečia patį paviršių durų ir jei durys turi aukščiau minimas laku arba laminato grindų - labai pastebimas defektas, ir tai nėra lengva pašalinti. Pastaba: Iš pradžių išskleisti tik patarti durų rėmo. Durys pati geriau išpakuoti iki faktinio veikimo, naudoti prieš startą ne sugadinti savo išvaizdą.

Durų montavimas su savo rankas vadovas

Kodėl įdiegti durys yra geriausia palikti profesionalams

Kiekvienas iš mūsų, būdamas remonto ar tobulinimo naują būstą auka, tikrai susiduria su pakeitimo vidaus durys problemos (problemos, būti sąžiningais, sukuria pasirinkimo įvairovė). Taigi, naujos durys atrenkami, įsigyti ir pristatyti į jūsų namus. Norėčiau pasveikinti Jus dėl problemų pabaigos, bet, deja, tai tik pusė istorija. Problema yra, ir net tai, ką! Durys turi būti įdiegta ir tinkamai nustatyti, kitu atveju pinigai nėra pigus dalykas turi būti išmestas į vėjo, ir jūs galų gale buvo galvos skausmas.

Pasirengimas darbui, esminė priemonė

Net renkantis duris turėtų atkreipti dėmesį į matavimų kolekciją. Norėdami užsakyti duris svarbu teisingai nustatyti tarpduryje dydį. Sunkiausia durų rėmo (ludki) ir storu sluoksniu tirpalo perimetrą akivaizdoje. Norėdami nustatyti realaus dydžio kartais problema, nes niekas negali pamatyti aiškią ribą atidarymo pabaigoje. Kaip rezultatas, manoma, kad apatinėje dalyje turi būti palikta nieko iki pagrindo. Jei yra palangės arba ludka labai pakelta, tada viskas bus pašalintos išvežimo metu. Viršutinė dalis atidarymo niekada plečiasi, kad nepadidėja. Šonai gali būti šiek tiek išplėsti, kai reikia, bet atsižvelgti į bazinės sijos, kurioje nurodyta viršutinę angą veido plotį. Kaip rezultatas, durys turi būti 20-25 mm ilgesnė kiekvienoje pusėje. Kitaip tariant, durų rėmo naują durų turi būti 40-50 mm mažesnis, nei bendra pločio angos ir yra, kaip nurodyta toliau.

Durų montavimas su savo rankas vadovas

Kur durų

Ir šiek tiek apie tai, kaip ir kur įdiegti durų. Svarbu, kad visi tvirtinimo detalės buvo kiek įmanoma įsikūrusi nuo išorinio krašto sienos. Todėl, idealus įrengimo vietoje yra vidinis angos krašto. Bet tada durų išdėstymas, yra vienas mažas trūkumas - jis nebus atidaryti daugiau nei 90 laipsnių.

Durų montavimas su savo rankas vadovas

Technologijos remontas vidaus durys su dažytos esant gamyklos paviršiaus

Po tam tikro po pardavimo ir įrengimo vidaus durys laiko, galite atnaujinti savo išvaizdą. Kai jūs atnaujinate gamykloje dažytos arba lakuotos paviršius padengtas katalizinio interjero duris namuose, turėtų būti atsižvelgiama į šiuos:

Komentarai

  1. o negalvojat durų padaryti šiek tiek patogesnių? tam pasitarnautų durų pritraukėjai, nereikėtų visai rūpintis

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.