Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Įrengimas video balkonas

Įrengimas video balkonas

Balkonas glazūravimo skirtingos medžiagos

Šiuolaikinės rinkos gali būti naudojamas įstiklinimo įvairias medžiagas. Rėmai yra pagaminti iš PVC (plastiko), aliuminio ir medienos. Brangus malonumas yra visiškai Berėmės įstiklinimas iš stiklo. Populiariausi variantai yra ilgas langų rėmai. Apie juos ir kalbėti konkrečiau.

Įrengimas video balkonas

atsargumo priemonės

Visi darbai ant balkonų stiklinimas, turi būti daroma su saugos diržu. Geriau išnaudoti sporto - tai yra lengviau ir pigiau, nei pramonės. Pramonės patikimumas ir ilgaamžiškumas, bet jūs nedarote steeplejack darbą sistemingai.

Įrengimas video balkonas

Rengiasi įstiklinimo

Į pirmąją vietą iš balkono turėtų padengti visas perteklius, siekiant, kad ji nemokama vieta dirbti. Apžiūrėkite užtvarą. Jei jis yra geros būklės ir ištverti lango rėmo, bus įdiegta į jį. Jei ne, mes išardyti senas ir kurti naujas. Kai esate pasirengę, yra matavimo spragą ir sumažinti iš cinkuotos geležies gabalas tinkamo dydžio ir augalų ji ne parapeto, tada pritvirtinkite varžtais. Vienas susidoroti su tokia užduotimi yra sunku, todėl geriausia iš pradžių derėtis su niekuo padėti.

Įrengimas video balkonas

cementas

esančio Chruščiovo balkonas stiprinimas taikant šį metodą yra leidžiama tik smulkių pažeidimų atveju į balkoną plokštė. Prieš pradėdami dirbti plokštelės paviršiuje turi būti valomi pagamintas daugiau paviršiaus išlyginimo skiedinio. Nauja išorinis sluoksnis yra suformuotas su 1,5 laipsnių šlaito į išorę, ir tada jos paviršius yra atliekamas su sausu cemento cemento.

Įrengimas video balkonas

mediniai langai

Mediniai langai išlaiko šilumą gerai, jie yra ekologiškos. Tačiau jų gamybos technologija yra labai sunku, nes šiuolaikiniai mediniai namai gaminami ne iš medžio masyvo, ir siekiant išvengti krekingo ir deformacijos rėmo, kai pakeisti aplinkos oro drėgmę, todėl juos klijuotos medienos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.