Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Plytelių klojimas ant grindų

Apskaičiuokite medžiagos kiekį!

Siekiant tinkamai įvertinti reikiamą skaičių plytelės turi būti ne tik vymeryat kvadratūra paviršiaus dangą, bet ir apskaičiuoti plytelių numerį būti supjaustytas į gabalus. Visa tai priklauso nuo sienos sudėtingumo ir grindų ir galimo buvimo kliūčių į produkcijos vamzdžių, kampais, reketą ant sienos, ir tt Maždaug būti per Įvertintas skaičius kvadratinių metrų žengti dar vieną plytelę pakankamai krovimas dvi eilutes kartu dviejų gretimų sienų.

Plytelių klojimas ant grindų

į plytelių skaičiavimo ką reikėtų atsižvelgti?

Pageidautina iš karto nustatyti vieną lubų apdaila (jei pateikta), ir plytelių siūlės klirenso kampų ir nuolydžių durų storis (langas, jei toks yra). Jei, pavyzdžiui, į savo kambarį ateityje mes planuojame įdiegti pakabinamų lubų su potinkinis šviestuvai, tai yra įmanoma, kuriuo plytelių ant sienos reikia, o ne į viršų.

Plytelių klojimas ant grindų

Pasitinkant grindis

Jei jūs ketinate įdėti plytelės ant grindų, naudokite tik grindų plytelės. Tarp sienos ir grindų plytelės, yra didžiulis skirtumas. Sienų ir grindų plytelės gali atrodyti tas pats, bet, tiesą sakant, grindų plytelės paprastai storesnis. Be to, ji turi specialiai apdorotas paviršius, kuris leidžia ne slydimo, kai vaikščioti. Dideli grindų plytelės negali saugiai likti ant sienų.

Pavyzdžiai keraminių plytelių ant grindų

Taškų plytelės variantų yra beveik begalinis. Čia yra 2 iš populiariausių variantų: variantas "siūlė siūlės" naudojamas dažniausiai. Plytelės įvairių spalvų gali būti suskirstyti į tinkamai išdėstyti
Plytelių klojimas ant grindų

Mes nustatyti grindų dizainą ir pasirinkti keraminių plytelių vonioje

Metodas plytelių klojimas ant grindų daugybė. Viskas priklauso nuo jūsų kambaryje, jos dydis, apšvietimo ir išdėstymo baldais, santechnika, ir dar daugiau. Galima įdėti plytelių klasikiniu būdu "siūlės suvirinimą" su skirtingų eilučių išilgine ir skersine kryptimi, lygiagrečia su sienos.

Plytelių klojimas ant grindų

Klojimas plytelių apdaila "visiškai užbaigtas" daugiabučiame name Sankt Peterburgo

    profesionalus plytelių "visiškai užbaigtas" bute (virtuvė, vonios kambarys, tualetas). Plytelių programa ant grindų, lubų. Montavimas apdailos sienos, arkos, sudėtingų vietų, kampų, krosnis, židinys plytelės - ne problema patyręs Energoproff. įdėti plytelės už prieinamą kainą Sankt Peterburge - tai tikra! Svetainės apsilankymas į priemiesčius, Leningrado srities į šalį, kaimo privačiame name, kotedžo.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.