Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

apskaičiuoti stogo

Manoma, kad gamtos plytelių kaina yra daug didesnė nei kitų stogų medžiagų, ir kad jis reikalauja daugiau galingas, todėl brangūs, santvaros sistema. Dėl modelio projekto individualių namų Pavyzdžiui Palyginti gatavo stogo įvairių stogų medžiagų išlaidas. Skaičiavimams mes labiausiai populiarus tarp vartotojų šiandien Medžiagos: natūrali plytelių (cemento-smėlio plyteles BRAAS) Plieninės stogų ir minkštą stogą.

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

Įrengimas gūbrio ir išleidimo vamzdžių

Jūrų arkliukas rinkinys po visų pačiūžos montuojami. Elementas uždaro visus nereikalingus spragą ir apsaugo stogą nuo drėgmės. Dėl vidaus erdvės stogo kvėpuoti. čerpių plytelių įrengimo metu tai yra labai svarbu nuolat stebėti horizontalią ir lygumo gautą paviršių.

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

Vienetai įrengimo iš cemento-smėlio plytelių stogo

Mount Technologijos cemento-smėlio plytelių yra šiek tiek supaprastintas, kad ten yra jo jungiamosios detalės visų mazgų. Net kraštas plytelių apdaila paprastai nėra būtinas, nes yra neryžtingas plytelės.

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

Įranga montavimas keraminių plytelių

Įrengimas keraminių plytelių apima vieno iš nedaugelio stogų medžiagų, kurios išlaikė laiko testą naudojimą. Tačiau gamtos plytelių klojimas turi savo ypatumus. Kai kurie iš jų turi būti atsižvelgta dar projektuojant. Tokiu būdu, jei rampos nuolydis yra tarp 10 ir 22 laipsnių, ji gali pareikalauti papildomo hidroizoliacijos sluoksnį ant substrato. Tokiu būdu, kaip hidroizoliacijos gali būti naudojamas SBS - modifikuotas velenėlį stogų medžiagos. Jei planuojama stogo nuolydis viršys 50 laipsnių, tada plytelės turėtų būti toliau užtikrinamas varžtais arba klyaymerami. Be to, santvarų konstrukcija turi būti pakankamai masyvi, nes vieno kvadratinio metro stogo svorį - vidutinė 40-60 kg. Bet sustiprinti konstrukcijos stiprumui, didėja skerspjūvį gegnių nėra privaloma, tiesiog sumažinti savo žingsnį.

Plytelių klojimas tsementnopeschanoy

Pasirengimas cemento-smėlio plytelių įrengimo ant stogo šlaitų.

Prieš pradedant darbą, užtikrinti tinkamą surinkimas santvaros statybos. Norėdami tai padaryti, išmatuoti kontrobreshetke Stingrays, riedučiais, keteros ir karnizo ilgį. Dviejų metrų stovo patikrinti lėktuvų dėžės. Nuokrypiai turėtų būti per +/- 5 mm per ilgio LM 2 Jei pastebėsite didelį ausele ant lygaus paviršiaus obreshechennogo kelią suderinti.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.