Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

SHINGLAS atsiliepimai

SHINGLAS atsiliepimai

Serija Suomijos plytelių


Iš serijos pavadinimas kilęs nuo stogo formos yra tikrai Suomių - deimantas. Jis turi įdomų dažymas, kai vienu metu Gonţa atstovavo šviesus ir tamsus tonas tos pačios spalvos. Tai suteikia dangos, kuri negali nepastebėti prašome akis tūrio pojūtį. Vieno kvadratinio metro svoris yra 8 kg.

Serijos CLASSIC (oksiduoti bitumas).

TANGO FLAMENCO Kadriļa SONATA Kontredans ACCORD   Kat. - 3 m2 Kat. - 3 m2 Kat. - 3 m2 Kat. - 3 m2 400 p. / M2 400 p. / M2 363 p. / M2 363 p. / M2 ruduo Toledas raudonas Ruda * raudonas granada rudas oliva * žalia ** Valencia žalias migdolai * pangovy * Aragonas rusvas
SHINGLAS atsiliepimai

Skiedros TECHNONICOL SHINGLAS

Stogo SHINGLAS (bitumo malksnos - Eng.) - yra modernių stogo dangos medžiagos šlaitiniams stogams, pagaminti iš bitumo, stiklo pluošto ir bazalto granulių. Skiedros pirmą kartą pasirodė ant statybinių medžiagų rinkoje daugiau nei prieš 100 metų Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jis yra plačiai naudojamas gyvenamųjų mažaaukščių miesto namų ir komercinių objektų statybai. Juostinė pūslelinė paprastai turi formą netoli stačiakampio formos. Jie yra sumontuoti ant šlaitinių stogų iš dalies sutampa, formuojant patvarus, užsandarintą masyvo ir veiksmingai apsaugoti pastato nuo oro.

Privalumai Skiedros SHINGLAS:

  • mažas atliekų procentinė dalis (ne daugiau kaip 5%);
  • aukštos atsparumas šalčiui;
  • ilgaamžiškumą;
  • Tylūs veikimą (lietaus nesukuria skambėjimo);
  • Sniegas tirpsta lėtai, o ne "stumdomas" stogo nuolydis;
  • aukštos atsparumas drėgmei;
  • bezopasnostt aukštas (medžiaga nėra kibirkštinio nerenka statinę elektrą nėra įmagnetintu, netraukia žaibas);
  • lengvas stogų medžiagos;
  • Ji nereikalauja papildomo dėmesio;
  • didelis priešgaisrinės saugos;
  • didelis atsparumas agresyvioms medžiagoms;
  • originalus ir unikalus išvaizda.

Savybės Kolekcijos

Šiuo metu pirkti bitumo stogo medžiagos SHINGLAS Jis gali būti grindžiamas jūsų asmeninius pageidavimus. Nes plytelės yra pateikti plataus spalvų asortimento, galima įsigyti medžiagą, kuri yra aiškiausiai tilptų į bendrą dizainą savo namų ar kotedžų, teikiant jam daugiau asmenybę ir turtus.

Garantinis laikotarpis sluzhbyGibkoy plytelės SHINGLAS (SHINGLAS) - 20 metų


Serijos SUOMIŲ TILE Stogo SHINGLAS Serija SUOMIŲ plytelių idealiai tinka praktinių žmonių, kurie, visų pirma, efektyvumas yra svarbus, tačiau tuo pačiu metu jie nori įsigyti patikimą ir modernų stogams dengti. Ši serija malksnos SHINGLAS Jis gavo savo pavadinimą nuo pjovimo, kuris buvo išrastas Suomijoje formos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.