Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Tsementnopeschanaya lygintuvą šilumos laidumo koeficientas

Tsementnopeschanaya lygintuvą šilumos laidumo koeficientas

Putų betono grindų išlyginimui cemento.

Labai palengvina darbą ir pagerina grindų garso izoliacines savybes, sumažina apkrovą taikant svorio akytojo betono išlyginimo grindys remiantis portlanttsementa tankis 800-1200 kg \ m3. Šiuo atveju, apkrova ant grindų yra sumažintas iki 30-40%, yra padidinta 2-5 ° base paviršiaus temperatūra padidėjo garso izoliacija dėl to, kad akytos putų struktūrą. dėl į šilumos laidumo 2,5 karto, palyginti su cemento-smėlio rišikliai sumažėjimas.

2. Šiluminės izoliacijos lygintuvą.

Termoizoliacinė lygintuvą galima atlikti naudojant ne tik paruoštas naudoti sausus mišinius, ir cemento mišinys, vandens ir šilumos izoliacijos užpildu pati. Tokiu atveju, jis gali būti naudojamas kaip užpildas ir betono blokas. Tačiau šiuo atveju yra gaunamas šiluminis laidumas lygintuvu labai priklauso nuo cemento ir šilumos izoliacijos užpildu, tuo daugiau užpildo proporcijos, tuo mažesnis kaklaraištis, tuo daugiau cemento stiprumą, tuo didesnė šiluminio laidumo, lygintuvu. Be to, dėl to, kad santykinai didelį dydžio užpildo izoliacinės lygintuvą turi mažą lygiavimo gebėjimą, tuo didesnis užpildas, tuo mažesnis šilumos laidumo ir tuo sunkiau, siekiant suderinti šio danga paviršių, tačiau pagal grindų dangos PVC plytelių, linoleumo, kilimo, o kartais sluoksniuotą medžiagą arba parketo lentos reikia papildomai išlyginti termiškai izoliacinės jungtis. Taisyklės vykdymo šilumos izoliacija lygintuvu beveik tas pats kaip ir įprastinių grindų.

programos

statyba

  • Vibroshumoizolyatsiya grindų;
  • Garso izoliacija vėdinimo, oro kondicionavimo ir sanitarijos;
  • Garsui nelaidžios kino teatrai, koncertų salės, įrašų studijos, radijo ir televizijos perdavimo stotys.

transportas

  • Šilumos izoliacija ir garso izoliacija transporto įrangos

montavimas

Tsementnopeschanaya lygintuvą šilumos laidumo koeficientas

2. Šilumos inžineriniai skaičiavimai apsaugoti dizaino

Šiuo metu labai padidėjo dėl šilumos apsaugos pastatų kuriant struktūras išoriniai tvoros įvairių pastatų imta masiškai naudoti veiksmingą izoliacija nuo mineralinės vatos ir putų bei struktūrų panaudojimo įprastą plytų reikalavimus tampa nepraktiška, ty., K. Sukelia pernelyg didelį storį kliūčių, taigi A kilimas sąnaudų struktūros. Taigi. racionaliai naudoti tvoros su lengviems šildytuvo sunaikintos išorėje arba viduje sienos.

tvirtinimo vadovus

Į panardintą sluoksnio buvo plokščia, naudojant švyturėlius. Įdėkite juos esant 15,0 cm atstumu atstumo. Kalnas turėtų pradėti vadovą, išvykstantiems iš sienos su 25,0-30,0 cm. Užfiksuoti švyturiai dažniausiai naudojami varžtai. Jie turi būti įsuktas į keramzitbetonio. Varžtai leidžia jums reguliuoti dirželiu kaip būtiną aukštį.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.