Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Etapai statybos kotedžų gyvenvietės

Formavimo verslo planą žingsniai

Verslo planas kotedžų gyvenvietės statybai yra pagamintas pagal bendrąsias taisykles, tačiau ji turi kai kurių niuansų, nes verslo pati už kotedžų statybai turi keletą ypatumų. Taigi, atsižvelgiant į verslo plano rengimo, privalo atsižvelgti į tokius duomenis.

Etapai statybos kotedžų gyvenvietės

Pirminio planavimo projekto

  • Susisiekimo kaina
  • Iš statybinių medžiagų namus, šiuolaikines medžiagas ir technologijas pasirinkimas. Dažni mistakes kūrėjai Parinkdamas materialines namus
  • Nustatant kvadratinį metrą pastato namą su žeme ir tinklų išlaidas
  • Infrastruktūros sąnaudos pagal koncepciją
  • finansavimo sąnaudos, įskaitant jo traukos vertės
  • Apytikslis skaičiavimas projekto laiko, planavimo terminus, gauti IRD, namų ir tinklų statybą ir pan. Bendrosios klaidų planuojant laiką
  • investavimo tikslai
  • sutinku tikslus
  • Finansinis planavimas (GDV, VšĮ)
  • mokesčių planavimas
  • Formalizavimas tikslų
  • Formalizavimas ir fiksacija iš pagrindinių susitarimų
  • Praktikos sąveika su kredito įstaigomis ir investuotojams. Tipai paskolos. projektų finansavimas


  • Pagrindiniai veiklos rodikliai projektas
  • Konkurencinio pranašumo kūrėjas realizavimas
  • dizaino sprendimai
    • Vizualizacija, eskizai
    • maketavimas
    • Seminaras: mankšta "aptarimas ir analizė finansų planavimas Projektų pavyzdžiai»

      Etapai statybos kotedžų gyvenvietės

      Dizainas name gyvenvietės

      Sodyba gyvenvietė - tai mažaaukščių pastatų kompleksas, vienija bendra architektūros ir planavimo sprendimus su vienu infrastruktūros ir inžinerijos, gražinimo kaime, vienoje apsaugos sistema. Statybos name gyvenvietės - tai laiko ir sudėtingas procesas, kurio rezultatas priklauso nuo dizaino kokybę.

      Kas yra verslo skirtumas nuo įprastinių šalių namų statybai

      Prieš pradėdami kurti verslo planas kotedžų gyvenvietės statyba jums reikia suprasti, ką jūsų vaikas bus išsiskirti iš vidutinio kaime. Pirmasis yra tinkamos prieigos maršrutus buvimas. Svarbu, kad kelias, kuris veda į savo kaimą, buvo aukščiausios kokybės. Juk tik tada, jei patekti į ją bus patogu, galite tikėtis didelės paklausos. Antras svarbus dalykas - vietą. Verslo planas kotedžų gyvenvietės statyba Ji turėtų apimti srityje analizę. Svarbiausia, kad plotas nebuvo patrauklus tik išvaizda, bet ji yra ekologiška. Trečioji priežastis, kuri gali padaryti bet klientas ateityje sudaryti sandorį su jumis - tai infrastruktūra. Tai reiškia, kad vienas turi būti mokyklų, barų ir restoranų, prekybos centrų, prekybos centrų, parduotuvių, grožio salonų skaičių ir pan. Ir, žinoma, plotas skirtas gyvenvietė turi inžinerinę ir susisiekimo paramą.
      Etapai statybos kotedžų gyvenvietės

      Tuo VI specializuotoje parodoje «Kraštovaizdžio architektūros ir dizaino. Miesto aplinka. Mažaaukščių statyba»Vyksta su Vyriausybės paramos Sverdlovsko regione, Sodyba gyvenvietė projektas «geras miesto» apdovanotas pirmojo laipsnio diplomą už išsamaus sprendimo socialinės ir inžinerinės infrastruktūros ir diegiant naujas technologijas mažaaukščių statybai.

      Komentarai

      Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

      Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

      Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

      Poliuretano putos skardinėse kainą

      Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

      Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

      Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.