Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Laidai naujame kainą

Laidai naujame kainą

vadovas Laidai

Elektros butas naujame pastate Jis prasideda su projektu. Mes primygtinai rekomenduojame iš anksto projektas elektros darbai. Tuo įrenginio, per susitikimą su klientu, kapitonas pripažįsta ją ir gali padaryti jų pakeitimai patarti daugiau techniškai teisingą ir funkciškai patogioje vietoje elektrotochek. Projektas turi būti apšvietimas valdymo grandinę, įrengimas aukštį lizdai, jungikliai ir jų skaičių, nes trūksta arba per daug elektrotochek labai dažnas.

Laidai naujame kainą

Kaip pradėti naujų pastatų elektros laidų?


Pirkdami būstą modernių pastatų, butų savininkai dažniausiai susiduria su tuo, kad elektra iš namų ateitis egzistuoja tik prisijungę skydelis su Kinijos šautuvai. Jei jums pasiseks, jums gali būti pateikti į butą ir šiek tiek laidų, jungčių lizdas, šviesos grandinės. Retai galima sutikti tokį sprendimą. Pradėti ieškoti elektrikai, apdailos komandas, verslą, medžiagų pasirinkimas.

Elektros darbai Saratovas

Skaičiuojant darbo sąnaudų dėl elektros instaliacijos butuose atsižvelgti į sienų medžiagą į namus (baras, plytų, monolitas, dujų silikato), bendras plotas, išdėstymą, kambarių skaičius, vonios, lodžija. Gipso ir betono ryšius, būdų, kaip sienų ir lubų buvimas.

Laidai naujame kainą

Kaip pradėti elektriku diegimą naujame pastate?

Žinoma, tas pats, kaip į klausimą reiškia visišką bendradarbiavimą sprendžiant iš aukštos kokybės elektros instaliacijos problemų namuose. Tai yra, mūsų privati ​​meistrai komanda Maskvoje žino, kad kiekvienu konkrečiu kad ir ką etapai gamybos turi būti privalomas.

Laidai naujame kainą

Darbas butai

Elektros instaliacija daugiabučio namo prasideda visų reikalingų skaičiavimų įgyvendinant ir rengiant koncepciją. Elektros instaliacijos bute reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Visų pirma, tai yra, savybių ir vietos elektros apkrova, kurių veikimas yra planuojami šioje srityje. Taip pat atlieka elektros instaliacijos bute, Jums reikia apsvarstyti vietovę ir našumą elektros lizdų ir jungiklių. Kitas veiksnys, kuris yra svarbus - techniniai duomenys šildymo ir vandens tiekimo sistemų. Be to, laidyno bute visada turi atitikti saugos reikalavimus.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.