Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Laidai savo vaizdo įrašus rankas

preparatai

Pirma, laidai buvo atliktas in-house su savo rankas gali būti tik tada, jei menininkas tinkamai kvalifikuoti ir teorinis mokymas, kaip tinkamai atlikti elektros instaliacijos namuose gali sukelti rimtų problemų, o kai kuriais atvejais gali sukelti ir mirtį. 

Parengiamieji darbai: grandinė, žymėjimo įrankiai

Net jei jūsų namuose laidų bus atliktas specialistų, ši informacija nebus nereikalinga jums patikrinti teisingumą ir kokybę montavimo ir suprasti, ką įrankiai, įrangą ir medžiagas, būtinas šiam tikslui.

Laidai savo vaizdo įrašus rankas

Įrankiai ir medžiagos reikalingos elektros instaliacijos

Kai projektas yra pilnai sutarta ir patvirtinta, jums reikia siekiant nustatyti medžiagų, reikalingų pasirinkimą ir pirkti juos. Tai turėtų būti daroma atsižvelgiant į visas technines savybes objekto.

Laidai savo vaizdo įrašus rankas

Kaip atlikti elektrikas privačiame name su savo rankas

Laidai mediniame name turėtų ne tik atlikti savo funkcijas, tačiau, kad būtų saugūs, todėl jos veiklos kokybę yra padidėjęs reikalavimus. Tai galima atlikti elektros instaliacijos medinius namus savo rankomis, tačiau jis turi atitikti visus montavimo taisykles.

Laidai savo vaizdo įrašus rankas

Junginys laidų surinkimo metu

Kai laidų sandūra laidus optimalus virimo. Specialistas gali net suvirinti aliuminio vielos su vario. Jei remontas daro savo rankomis, tada prijungti laidus, galite naudoti specialius gnybtai, gnybtų ir skirstymo dėžės su klemnymi jungtis. Svarbiausia, nepamirškite, kad taisyklės neleidžia laidų jungtys pasukti laidus tarpusavyje – vietose sukimo kabeliu bus šilta ir gali sukelti gaisrą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.